Épületbontási por megkötés

Létesítményhez igazodó ipari légtisztítás párásító rendszerekkel…

Épületbontási por megkötés párásítással

A szálló por hatalmas nehézségeket okoz az építőiparban, a cementgyárak, kőfejtők, malmok, takarmánytelepek, hulladéklerakók és feldolgozók területén illetve minden olyan munkahelyen, ahol napi szinten dolgoznak porózus anyagok szállításával, feldolgozásával. A dolgozók egészségének megőrzése szempontjából lényeges az ipari légtisztítás vagyis pormentesítés, a szálló por megkötése.
Az épületbontás során keletkező por és szemét számos egészségügyi és környezeti problémát okozhat, ezért fontos a megfelelő módszerekkel az épületbontási por megkötése.

Az egyik hatékony módszer az épületbontási por megkötésére a párásítás

A párásítás során a vízpermetet TecnoCooling magasnyomású párásító rendszerével juttatjuk az épületbontási területre. A vízpermet elosztását nagy teljesítményű, víz és por álló ventilátorokkal lehet optimálisan megoldani.
A vízpermet segít a por megkötésében, csökkenti a levegőben lévő szennyezőanyagok mennyiségét és minimalizálja a légzőszervi betegségek kockázatát. Emellett a párásítás csökkenti a tűzveszélyt is az épületbontás során.
A Tecnocooling Kft. által telepített párásító rendszerek hatásosan eltávolítják a levegőből a 0,1-1000 micron mérettartományú belélegezhető részecskéket: magas páratartalmú levegőben a vízrészecskék a szálló port azonnal megkötik.

A pormegkötő rendszer előnyei:

  • Az általunk forgalmazott és szerelt nagynyomású párásító rendszerek minden esetben könnyen igazíthatóak az egyedi igényekhez, helyzetekhez mind a kibocsájtási pont meghatározásakor, a szivattyú és segédberendezéseinek elhelyezésekor, mind a kibocsájtott pára mennyiségének és minőségének meghatározásakor. Egyszerűen, könnyen szerelhető kisméretű fúvókák és csőrendszer, könnyen kezelhető berendezés
  • Egyszerűen összeállítható, nem igényel sem speciális tervezést vagy méretezést, sem engedélyeztetést. A szerelés ideje alatt nem szükséges az üzem termelését leállítani, sem módosítani
  • A rendszer üzemeltetése teljességgel automatizálható, nem igényel speciális felügyeletet, illetve odafigyelést. Továbbá amennyiben az üzemben a termelés leáll, a párásító rendszer is leáll, ez által vizet és energiát takarít meg
  • A fúvókák speciális kialakításukból adódóan teljes mértékben tisztíthatók
  • A karbantartási igény minimális, az alkatrészek kopása elenyésző
  • A rendszer alkalmas nagy műhelycsarnokok párásítására és ömlesztett, halmozott anyagok raktározási helyein történő felhasználásra
  • A felhasználható felületaktív anyagok biológiailag lebomlóak
  • A porlekötéshez felhasznált víz mennyisége kicsi, a környezetben lecsapódó páramennyiség – megfelelő szellőztetés mellett – gyakorlatilag nulla

Az épületbontási por megkötése párásítással hatékony és környezetbarát megoldás lehet, ha megfelelően alkalmazzák. Az ilyen módszerek használatával javíthatjuk az épületbontás biztonságát és minimalizálhatjuk az egészségügyi és környezeti kockázatokat.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

Épületbontási por megkötés
szallo-por-szurese-megkotese

Épületbontási por megkötés referenciáink

Párásító, ködképző rendszereink hatásos megoldást nyújtanak a szálló por mennyiségének csökkentésére s ezáltal a levegő szűrésére, tisztítására.

Partnereink véleménye épületbontási por megkötés technológiánkról

A szálló por hatalmas nehézségeket okozott, ebben segítettek a Tecnocooling Kft. munkatársai, töredékére csökkentve a szálló por mennyiségét.
Penke Trans Kft. - Budapest

Épületbontási por megkötő berendezéseink és termékeink

Információ és rendelési lehetőség a webáruházunkban: www.hutes-futes.hu