TecnoCooling termékek

Pára-ágyúk

Rólunk

Cégünk 2007-ben alakult, Steam Cooling Kft. néven. Az induláskor az ötletet egy olaszországi út adta, ahol megismertük a kültéri hűtés/párásítás technológiáját. Hazánkban jószerével ismeretlen volt a módszer, az Egyesült Államokban és a nyugati mediterrán országokban azonban már hosszú ideje elválaszthatatlan részét képezi a mindennapi élet kényelmének.

A magyar piac úttörőjeként kezdtük el forgalmazni rendszereinket az ország teljes területén, Szlovákiában és Szerbiában. Referenciáink között magánházak, éttermek, üvegházak és ipari létesítmények is megtalálhatóak, de mivel a termék felhasználási lehetősége szinte végtelen, így nem csak a munkáink száma, de az alkalmazás sokrétűsége is folyamatosan növekszik.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk, ami jótékony hatását elsősorban a faipari-, nyomdaipari párásítás területén fejti ki.

Olvasson rólunk tovább ide kattintva!

PORMEGKÖTÉS, PORÁGYÚK

Porcsökkentés a külső környezetben porlasztással

Mobil és helyhez kötött megoldások az optimális porelnyomáshoz, minimális vízfogyasztáshoz, biztonságosan és egyszerűen.

A nagy és alacsony nyomású szóróágyúk a legmegfelelőbb megoldások nagy kültéri felületeken az anyagmozgatás vagy általában a gyártási folyamatok során keletkező por csökkentésére.

A KIBOCSÁTÁS HATÉKONY SZABÁLYOZÁSA
A porlasztás hatótávolsága valóban figyelemre méltó méreteket és távolságokat ér el. A távirányító kompakt, és lehetővé teszi a gép fő funkcióinak kezelését. A turbina dőlése, kilengése, be- és kikapcsolása rugalmas és kompakt termékké teszi a gépet.

SZÉLES VÁLASZTÉK AZ ALKALMAZÁS TERÜLETÉN
Ágyúink rugalmasságának és kompaktságának köszönhetően különféle ágazatokban használhatók, mint az ipar, külszíni kőbányák, bányák, bontási, újrahasznosító üzemek, áruraktározás, faipar, komposztáló üzemek.

ELŐNYÖK

  • a munkaerőköltségek csökkentése
  • jobb munkakörülmények
  • a gépek és berendezések kisebb kopása
  • patakok vagy tócsák csökkentése/eltüntetése
  • a környezetszennyezés csökkentése
  • hatékony porelnyomás nyílt tereken
PORMEGKÖTÉS, PORÁGYÚK
poragyu_tecnocooling

A porkibocsátás megelőzése a bontási, felújítási és újrahasznosítási műveletek során mindennapossá és rendkívül fontossá válik. A kormányok szigorúbb előírásokat alkalmaznak a bontási munkálatok során. Ezzel megpróbálják megakadályozni, hogy a helyi lakosok és a munkaerő légúti problémákkal küzdjenek. A lehetséges alkalmazások köre kibővült, így a páraágyúk rendkívül hatékonyak épületbontásoknál, az újrahasznosító központokban, a nyersanyagok kezelésében és a szagszabályozásban a hulladékkezelő központokban.

Kérje szakértő munkatársaink segítségét és rendeljen online!