Cégtörténet

Cégünk 2007-ben alakult, Steam Cooling Kft. néven. Az induláskor az ötletet egy olaszországi út adta, ahol megismertük a kültéri hűtés/párásítás technológiáját. Hazánkban jószerével ismeretlen volt a módszer, az Egyesült Államokban és a nyugati mediterrán országokban azonban már hosszú ideje elválaszthatatlan részét képezi a mindennapi élet kényelmének.
Itthon a vezető öntözőrendszer-forgalmazó cégek ugyan kísérleteztek már a termék piaci bevezetésével, de a 3-4 Bar nyomáson működő rendszerek nem váltották be a reményeket – csepegtek, lecsapódtak a felületeken és kis területen voltak alkalmazhatóak.
Az olaszországi utazás során merőben új technológiával találkoztunk, melynek a lelke (a szivattyúja) 70 Bar nyomáson működteti a rendszert, ezzel kiküszöbölve az alacsony nyomásnál tapasztalt problémákat.
A magyar piac úttörőjeként kezdtük el forgalmazni rendszereinket az ország teljes területén, Szlovákiában és Szerbiában. Referenciáink között magánházak, éttermek, üvegházak és ipari létesítmények is megtalálhatóak, de mivel a termék felhasználási lehetősége szinte végtelen, így nem csak a munkáink száma, de az alkalmazás sokrétűsége is folyamatosan növekszik.
Cégünk az olasz TecnoCooling rendszerek magyarországi forgalmazásán kívül foglalkozik a professzionális párahűtő-rendszerek tervezésével, szakszerű telepítésével és karbantartásával is Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk, ami jótékony hatását elsősorban a faipari-, nyomdaipari párásítás területén fejti ki.

Terasz hűtés, Ipari párásítás, Kültéri hűtés, Párahűtés

Jövőkép

Törekvésünk a jövőben is, fogékony és megbízható partnerként meghallgatni ügyfeleink elképzeléseit és a velük folytatott közvetlen párbeszéd révén megismerni igényeiket, elvárásaikat. Ezek alapján tudunk együtt kidolgozni, egy személyre szabott innovatív megoldást.

Eladás-utáni támogatás

Gyakorlott szakembereink gyors támogatást nyújtanak ügyfeleinknek. Igény szerint szaktanáccsal, alkatrésszel, rendszerfejlesztéssel, kalibrálással, karbantartással, a folyamatos, gondmentes, kiszámítható működés érdekében.

Minőség

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb terméket kínáljuk versenyképes áron, a minőség feláldozása nélkül. A gyártó a legjobb anyagokat, berendezéseket és bevált minőség-ellenőrzési módszereket használja a piacon elérhető legjobb szivattyúk és alkatrészek előállításához.

Gyors szállítás

Gödi telephelyünkön folyamatos készletet tartunk a párásító rendszer alkatrészeiből, a lehető leggyorsabb kiszolgálás érdekében. Gyártói rendelés esetén a szállítási határidő 3-6 hét.


Üzleti szempont

Az olasz TecnoCooling gyártó kreativitása, innovációja az új termékek fejlesztése és piaci megjelenése csak az első lépés. Ügyfeleinknek hatékony megoldásokat, rendszereket kínálunk, amelyek segítik őket a mindennapi munkájukban, üzleti sikereikben.

Projekt tervezés

Tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel segítséget tudunk nyújtani a tervezési folyamatban, a legjobb termékek és anyagok kiválasztásában a párásító rendszer létrehozásához. Helyszíni felméréskor kollégánk tanácsot ad a rendszer kiválasztására, installálására.

1000+

elégedett Ügyfél

13 év

a Pályán

50+

forgalmazott Termék

5

Ország területén

tecnocooling_ipari_parasitas

TECHNOLÓGIA

Működési elv

A nagy nyomással (70 bar) szállított víz speciális tervezésű ködképző szórófejeken keresztül jut a kültérbe, így keletkezik a rendkívül finomra porlasztott vízpára, amely egészen pici (5-10 mikron) nagyságú vízcseppekből áll – így valósul meg a hatékony hűtés. Ez az úgynevezett ‘páraköd’ akár 7-12 fokkal is hűti a levegőt, növeli a páratartalmat, a nagy nyári melegben kellemes mikroklímát teremt. 
A pára hűtés mellett, ezt a technológiát használjuk az  ipari párásítás, pormegkötés,  páratartalom szabályozás területén.

allattenyesztes_parahutes

FELHASZNÁLÁS

Határok nélkül

Cégünk a TecnoCooling termékek  magyarországi forgalmazásán kívül foglalkozik a professzionális párahűtő-rendszerek tervezésével, szakszerű telepítésével és karbantartásával is Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk. A technológia környezetbarát műszaki megoldások alkalmazásával, energiatakarékos módon működik.

bakerhughes_04

Mobil megoldások

Mobil adiabatikus teraszhűtők
2009 óta mobil teraszhűtő rendszerekkel bővült termékpalettánk, melyeket a forgalmazáson túl bérlésre is ajánlunk. A mobil hűtőkészülékek üzemeléséhez csak áramra van szükség, mivel 60 literes víztartályuk segítségével kb. 4-5 órán keresztül tudják biztosítani egy 30-50 négyzetméteres terasz hűtését. Tökéletes kiegészítője nyári esküvőknek, promócióknak, rendezvényeknek.
Párakapu
A hálózati vízrendszerre köthető párakapuink is alkalmasak mobil üzemeltetésre.

tecnocooling_ipari_csarnok_karbantartás

ELÉRT CÉLJAINK

Fejlődjön velünk!

  • Magas színvonalú, megbízható, rugalmas garanciális háttér és szervizhálózat kiépítése
  • Garanciaidő meghosszabbíthatóvá tétele szakszerű szervizelés után
  • Vásárlási lehetőség forintban és euróban
  • Webáruház létrehozása
  • Részvétel a hazai kapcsolódó kiállításokon (CONSTRUMA, BNV, HOVENTA, AGRO-MASH, PPD Expo – papír-, és nyomdaipari kiállítás.  )
  • Ágazatonként kiemelkedő, vezető cégek rendszereinek installálása

Professzionális párásítórendszerekhez a TecnoCooling minden, amire szüksége lehet !