TecnoCooling termékek

Mobil párásítók, teraszhűtők

Rólunk

Cégünk 2007-ben alakult, Steam Cooling Kft. néven. Az induláskor az ötletet egy olaszországi út adta, ahol megismertük a kültéri hűtés/párásítás technológiáját. Hazánkban jószerével ismeretlen volt a módszer, az Egyesült Államokban és a nyugati mediterrán országokban azonban már hosszú ideje elválaszthatatlan részét képezi a mindennapi élet kényelmének.

A magyar piac úttörőjeként kezdtük el forgalmazni rendszereinket az ország teljes területén, Szlovákiában és Szerbiában. Referenciáink között magánházak, éttermek, üvegházak és ipari létesítmények is megtalálhatóak, de mivel a termék felhasználási lehetősége szinte végtelen, így nem csak a munkáink száma, de az alkalmazás sokrétűsége is folyamatosan növekszik.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk, ami jótékony hatását elsősorban a faipari-, nyomdaipari párásítás területén fejti ki.

Olvasson rólunk tovább ide kattintva!

Mobil párásítók

Nagynyomású mobil párásítók, teraszhűtők

70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos) . Mobil párásítás, mobil teraszhűtés termékei. Alkalmasak 40-60 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére. Nagynyomású párásítás és mechanikai párásítás. Mobil kültéri klíma készülékek, minden igény kielégítésére.
Prémium kategóriás mobil ventilátoros teraszhűtő berendezés beépített PLC vezérléssel (mini pc), több funkciós programozhatósággal.

Premium Cooler – Prémium kategóriás mobil párahűtő, párásító

70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos). Alkalmasak 35-70 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére.    Nagynyomású párásító, ködképző fúvókákkal.  Mobil kültéri klíma készülékek, minden igény kielégítésére.
Mobil ventilátoros teraszhűtő berendezés két funkciós programozhatósággal.

Mobi Cool teraszklíma, párásító

70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos). Alkalmasak 35-70 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére. Nagynyomású párásító, ködképző fúvókákkal. Mobil kültéri klíma készülékek, minden igény kielégítésére.
Mobil ventilátoros teraszhűtő berendezés két funkciós programozhatósággal.

Kapcsolódó termékeink

00291
iCool Premium iCooler - Prémium kategóriás mobil párahűtő, párásító
Mobi_Cool_teraszklima_Tecnocooling
iCool Mobi Cool teraszklíma, párásító
Mobil adiabatikus teraszhűtők
Mobil adiabatikus teraszhűtők

Kérje szakértő munkatársaink segítségét és rendeljen online!