TecnoCooling termékek

Ködképző szivattyúk

Rólunk

Cégünk 2007-ben alakult, Steam Cooling Kft. néven. Az induláskor az ötletet egy olaszországi út adta, ahol megismertük a kültéri hűtés/párásítás technológiáját. Hazánkban jószerével ismeretlen volt a módszer, az Egyesült Államokban és a nyugati mediterrán országokban azonban már hosszú ideje elválaszthatatlan részét képezi a mindennapi élet kényelmének.

A magyar piac úttörőjeként kezdtük el forgalmazni rendszereinket az ország teljes területén, Szlovákiában és Szerbiában. Referenciáink között magánházak, éttermek, üvegházak és ipari létesítmények is megtalálhatóak, de mivel a termék felhasználási lehetősége szinte végtelen, így nem csak a munkáink száma, de az alkalmazás sokrétűsége is folyamatosan növekszik.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk, ami jótékony hatását elsősorban a faipari-, nyomdaipari párásítás területén fejti ki.

Olvasson rólunk tovább ide kattintva!

Ködképző szivattyúk

Az olaszországi Tecnocooling gyártó 1000 psi (70 bar) nagynyomású ködképző szivattyúinak széles választékát kínáljuk. A gyártó  minden terméke kiváló minőségű alkatrészekből készül,  a nagynyomású szivattyú iparban szerzett 43 éves tapasztalata nyomán.
Minden szivattyú termikus és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkezik. Minden professzionális egység tartalmaz egy alacsony vízállású biztonsági kapcsolót is, amely megakadályozza, hogy az egység elégtelen vízellátás mellett működjön. Ezek a fejlesztések a szivattyúválasztékunkat a legvédettebb és legmagasabb minősítésű szivattyúkká teszik a piacon!

Ködszivattyúink lassú fordulatszámú, 4 vagy 6 pólusú motort használnak. Ez csökkenti a mechanizmusok működési sebességét, a zajt és a vibrációt, miközben fenntartja a szükséges nyomást és áramlást. Szivattyúink többsége 115V-os vagy 230V-os, ipari kivitelben pedig 400V-os változatban kapható.

Kiegészítők is rendelkezésre állnak, például zóna mágnesszelepek, ürítőszelepek és biztonsági kapcsolók, és ezek az egységek tartalmazhatnak inverteres hajtást (VAR vagy VFD) többzónás alkalmazásokhoz.

Nagynyomású párásító szivattyúk

A párásító rendszer nyomásfokozó része. A nagynyomású szivattyúk dugattyúval állítják elő a 70-100 bar kompressziót. Teraszhűtéshez az egyszerűbb kiviteleket, ipari hűtéshez és ipari párásításhoz a robusztus szivattyúinkat javasoljuk.

Kapcsolódó termékeink

pump_premium_time_tecnocoolingkft
iCool Premium Time 1l
pump_premium_time_tecnocoolingkft
iCool Premium Time 2l
pump_premium_time_tecnocoolingkft
iCool Premium Time 3l
pump_premium_time_tecnocoolingkft
iCool Premium Time 4l