Rólunk

Cégünk 2007-ben alakult, Steam Cooling Kft. néven. Az induláskor az ötletet egy olaszországi út adta, ahol megismertük a kültéri hűtés/párásítás technológiáját. Hazánkban jószerével ismeretlen volt a módszer, az Egyesült Államokban és a nyugati mediterrán országokban azonban már hosszú ideje elválaszthatatlan részét képezi a mindennapi élet kényelmének.

A magyar piac úttörőjeként kezdtük el forgalmazni rendszereinket az ország teljes területén, Szlovákiában és Szerbiában. Referenciáink között magánházak, éttermek, üvegházak és ipari létesítmények is megtalálhatóak, de mivel a termék felhasználási lehetősége szinte végtelen, így nem csak a munkáink száma, de az alkalmazás sokrétűsége is folyamatosan növekszik.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk, ami jótékony hatását elsősorban a faipari-, nyomdaipari párásítás területén fejti ki.

Olvasson rólunk tovább ide kattintva!

Tecnocooling professzionális páratartalom szabályozás

Ha a gyártástechnológia, esetlegesen a gyártást megelőző -vagy követő tárolási mód megköveteli a páratartalom mesterséges szabályozását, párásító rendszerek alkalmazása szükséges.

Relatív páratartalom szabályzás

A relatív páratartalom szabályzása fontos, mivel túl magas vagy túl alacsony páratartalom káros hatással lehet az emberek egészségére és a környezetre.

ESD védelem párásítással

A legjobb ESD védelem, ha a sztatikus feltöltődés megelőzését kombináljuk a sztatikus töltések megfelelő módon történő elvezetésével, ha azok mégis előfordulnak.

Üzem-, gyártástechnológiai párásítás

Az üzemi párásítást általában olyan helyeken alkalmazzák, ahol a környezeti nedvességtartalom alacsony és az alacsony nedvességtartalom káros hatással lehet a termelési folyamatokra, termékekre.

Robbanás védelem párásítással

A párásítás olyan módszer, amely segíthet a robbanásveszély csökkentésében, különösen olyan helyeken, ahol robbanásveszélyes anyagokat használnak vagy tárolnak.

A páratartalom szabályozás felhasználási területei

A páratartalom szabályozás fontos szerepet játszik számos területen, ahol a megfelelő páratartalom szint elengedhetetlen a kényelem, az egészség, vagy a termékek minősége szempontjából.

Színház és Opera párásítás

A relatív páratartalom
szabályzás szerepe egészségügyi szempontból is fontos, mivel túl magas vagy túl alacsony páratartalom káros hatással lehet az emberek egészségére és a környezetre. A túl alacsony páratartalom az egészségre káros hatással lehet. 

RO_berendezes_vizlagyitas_ESD_vedelem

ESD védelem 
ma már megkerülhetetlen az elektronikai gyártástechnológiát alkalmazó iparágban. Az ESD által keletkező hibák kiküszöbölésére az elektronikai eszközöket, alkatrészeket olyan gyártói környezetben használják vagy tárolják, ahol a levegő relatív nedvességtartalma magasabb, mint az általában ajánlott érték, általában 50-60% felett.

robbanasvedelem_parasitassal_02

Robbanás védelem párásítással
A robbanásvédelem fontos szerepet játszik az ipari folyamatok biztonságos működtetésében. A párásítás olyan módszer, amely segíthet a robbanásveszély csökkentésében, különösen olyan helyeken, ahol robbanásveszélyes anyagokat használnak vagy tárolnak.

Elektrolux_ipariparasitas_tecnocooling

Üzem-, gyártástechnológiai párásítás
Az üzemi párásítást általában olyan helyeken alkalmazzák, ahol a környezeti nedvességtartalom alacsony és az alacsony nedvességtartalom káros hatással lehet a termelési folyamatokra, termékekre.Páratartalom szabályzás referenciáink

A TecnoCooling Kft. olasz partnerségének ipari-, lakossági evaporatív hűtésben és a direkt beporlasztásos párásításban, párahűtésben szerzett sokéves tapasztalatainak köszönhetően kínál szakszerű megoldást az ipari automatizált páratartalom szabályozás területén.