termekek_tecnocooling_hu_2023

Termékek - Technológia

IPARI PÁRÁSÍTÁS PÁRAHŰTÉS ESD VÉDELEM I POR- és SZAGMEGKÖTÉS I KLÍMAHATÉKONYSÁG NÖVELÉS

TERMÉKEK
Tecnocooling ipari párásító rendszerek rendszerelemeinek forgalmazása, kiépítése

TECHNOLÓGIA
A szükséges, elvárt relatív páratartalom biztosítását a Tecnocooling automatizált párásító rendszerével oldjuk meg. Az adott légtérben, a beállított páratartalmat a rendszer eszközökön keresztül, a pára szakaszos befúvásával, a gyorsabb eloszlását (esetileg) EuroJet ventilátorok segítségével érjük el.
A beállított értékek szerinti működést, az ipari PLC vezérlő és a helyiségbe szerelt páraérzékelő jele alapján biztosítjuk.
A speciális Tecnocooling szivattyú  70 Bar nyomással a 0,15-0,50 mm furatú kúppalást fúvókákon keresztül préseli át a vizet, így kb. 4-8 micron méretű vízpárát porlaszt szét a párásítandó térben az EuroJet ventilátorok segítségével.
Vízkezelés
Az ioncserés vízlágyító, a kisnyomású ágon a többlépcsős mechanikai szűrés, mind egy biztonsági elem, ami hosszú távon a vízkő  képződést, a fúvókák eltömődését, akadályozzák meg.

A rendszerbe beépített magasnyomású védelem probléma esetén másodperceken belül leállítja a rendszert, kizárva a párásított területre történő nagy mennyiségű víz bejutását.
Az egyedileg programozott PLC vezérlés elektronikája biztosítja a megbízható működést,  számos biztonsági funkcióval van ellátva.

A párásítási technológiának köszönhetően a levegő páratartalmának fenntartásával és ezzel párhuzamosan a nyersanyagok, a félkész vagy késztermék nedvességtartalmának megőrzésével javul a gyártás gazdaságossága, kevesebb selejt termelődik, nő a termelés hatékonysága, így végső soron nő a profit is.

Terasz hűtés, Ipari párásítás, Kültéri hűtés, Párahűtés

Porlasztó fúvókák

A legújabb technológiát kínáljuk a tisztítható ködfúvókákban 10/24″ és 1/8″ menetes párásító rendszerekhez. A fúvókák nikkelezett sárgarézből és rozsdamentes acélból készülnek.

Mobil párásítók, teraszhűtők

70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos) . Mobil párásítás, mobil teraszhűtés termékei. Alkalmasak 40-60 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére.

Pára-ágyúk

A nagy és alacsony nyomású szóróágyúk a legmegfelelőbb megoldások nagy kültéri felületeken az anyagmozgatás vagy általában a gyártási folyamatok során keletkező por csökkentésére.

Párásító ventilátorok

Eurojet mennyezeti ventilátor Kifejezetten ipari párásításra tervezett mennyezeti ventilátor, a Tecnocooling szabadalma. Alacsonyabb helységek, leggyakrabban nyomdák, ipari csarnokok légnedvesítésére szoktuk használni.

Ködképző szivattyúk

Az olaszországi Tecnocooling gyártó 1000 psi (70 bar) nagynyomású ködképző szivattyúinak széles választékát kínáljuk. A gyártó minden terméke kiváló minőségű alkatrészekből készül, a nagynyomású szivattyú iparban szerzett 43 éves tapasztalata nyomán.

Csövek / fittingek

Nagynyomású műanyag csövek és idomok Nagynyomású (70-200 bar) PE csövek és nagynyomású fittingek nagynyomású fúvókák bekötéséhez, cső elosztáshoz, cső bekötéshez és cső lezáráshoz.

Vezérléstechnika

A vezérléstechnika az ipari folyamatok automatizálásával foglalkozik. A PLC (Programmable Logic Controller) pedig egy olyan eszköz, amelyet a vezérléstechnikában használnak az ipari folyamatok vezérlésére.

Párakapuk

A párakapuk – frissítő pontok a párolgási hőelvonás elvén működnek. Nagynyomású és hálózati nyomáson működő párakapukat forgalmazunk. Nincs mozgó alkatrészük, karbantartást nem igényelnek. Előnyük, hogy növelik a levegő páratartalmát, megkötik a port, polleneket.

1000+

elégedett Ügyfél

13 év

a Pályán

50+

forgalmazott Termék

5

Ország területén

tecnocooling_ipari_parasitas

TECHNOLÓGIA

Működési elv

A nagy nyomással (70 bar) szállított víz speciális tervezésű ködképző szórófejeken keresztül jut a kültérbe, így keletkezik a rendkívül finomra porlasztott vízpára, amely egészen pici (5-10 mikron) nagyságú vízcseppekből áll – így valósul meg a hatékony hűtés. Ez az úgynevezett ‘páraköd’ akár 7-12 fokkal is hűti a levegőt, növeli a páratartalmat, a nagy nyári melegben kellemes mikroklímát teremt. 
A pára hűtés mellett, ezt a technológiát használjuk az  ipari párásítás, pormegkötés,  páratartalom szabályozás területén.

allattenyesztes_parahutes

FELHASZNÁLÁS

Határok nélkül

Cégünk a TecnoCooling termékek  magyarországi forgalmazásán kívül foglalkozik a professzionális párahűtő-rendszerek tervezésével, szakszerű telepítésével és karbantartásával is Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban.
A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Az ipari szektorban a rendszer hatékony párásító képességét kell kiemelnünk. A technológia környezetbarát műszaki megoldások alkalmazásával, energiatakarékos módon működik.

bakerhughes_04

Mobil megoldások

Mobil adiabatikus teraszhűtők
2009 óta mobil teraszhűtő rendszerekkel bővült termékpalettánk, melyeket a forgalmazáson túl bérlésre is ajánlunk. A mobil hűtőkészülékek üzemeléséhez csak áramra van szükség, mivel 60 literes víztartályuk segítségével kb. 4-5 órán keresztül tudják biztosítani egy 30-50 négyzetméteres terasz hűtését. Tökéletes kiegészítője nyári esküvőknek, promócióknak, rendezvényeknek.
Párakapu
A hálózati vízrendszerre köthető párakapuink is alkalmasak mobil üzemeltetésre.

tecnocooling_ipari_csarnok_karbantartás

ELÉRT CÉLJAINK

Fejlődjön velünk!

  • Magas színvonalú, megbízható, rugalmas garanciális háttér és szervizhálózat kiépítése
  • Garanciaidő meghosszabbíthatóvá tétele szakszerű szervizelés után
  • Vásárlási lehetőség forintban és euróban
  • Webáruház létrehozása
  • Részvétel a hazai kapcsolódó kiállításokon (CONSTRUMA, BNV, HOVENTA, AGRO-MASH, PPD Expo – papír-, és nyomdaipari kiállítás.  )
  • Ágazatonként kiemelkedő, vezető cégek rendszereinek installálása

Professzionális párásítórendszerekhez a TecnoCooling minden, amire szüksége lehet !